diumenge, 6 de juliol del 2008

Senglar Rock 2008 de 3 a 6 de juliol de 2008

Ja som aquí!


Ja hem tornat del Senglar, amb unes quantes ferides de guerra, això sí, però si ens ho hem passat de bé, eh!? Molt queixar-nos del cartell de Senglar i al final ja veieu que els concerts no tenen tanta importància perquè al cap i a la fi, o no els veus o l'endemà ja te n'has oblidat!


Hem ballat molt, hem rigut molt, hem begut (molt?), hem fet el gos a la piscina, a la gespa, a la tenda etc, ens hem ficat al correfoc, hem fet "castells", hem jugat a l'arrencacebes, hem repartit samarretes i gomets... ui moltes coses, moltes.
Hem de dir que el pla de The Gomets, consistent en lligar el Xarli en un arbre amb celo d'aquell gruixut (teníem el mateix pla pel que es veu), se'ns va tornar en contra. Després d'embolicar els dos Peresipomes amb celo i sense saber ben bé com, ens vam trobar lligats (tots quatre) de peus i mans a l'arbre amb gent al voltant observant i ajudant el Xarli, mentre que ell ens feia un dibuixet a la cara amb retolador... A veure si algú ens pot passar fotos o vídeos del moment Xarli 1 - Gomets i Peresipomes 0.
La tornada a casa ha estat dura, amb el fred que fotia al tren, el transbord interminable a Sants, les maletes que s'havien engreixat uns quants quilos... Però bé, amb o sense segells de Peresipomes pels braços, amb o sense pintades a les cames o amb algun gomet a la galta, hi ha moltes ganes de mantenir aquest ritme de festa estiuenc.


Propera parada: Acampada Jove

Fotos del senglar a http://picasaweb.google.com/thegomets

PODEU ENVIAR-NOS FOTOS A thegomets@gmail.com !

3 comentaris:

Xarli ha dit...

Els peres i pomes van ser un dany colateral... nose ni com van acavar lligats, sol recordo veurels venir lligats amb un tomb de cinta i valtres amb el rotlle darrere... i vai amagam a la tenda a buscar les meves. Vaig lligar a la Laura al arbre mentre l'Anna colavorava a lligar els peresipomes. Un cop ben lligada la Laura... Vam fermar a l'Anna :P

Ja os hu vai dir que no podriau, a més la gent super maja me va apoyar :P Gràcies a tots :P

Ens veiem pel senglar... ens portarem bé? Penseu a portar banyador!

Unknown ha dit...

uolaaa!!
que tal??
sóc una de les de la teràpia aquella rara de riure organitzada, com no, pels Peresipomes!
encara crec que porto gomets i segells d'aquells pel cos...

x cert!! us haig d'enviar una foto que ens vam fer al concert de la Troba! com ho faig?

enu reines, un petonàs!!

Xarli ha dit...

Volia dir per l'acampada!!!!

muahahahhaha