dimarts, 16 de setembre del 2008

Els Pets a Badalona i Festes de Gràcia, 16 d'agost del 2008


Avui s'acaba l'estiu per molta gent i és hora de mirar enrere, fer memòria i, abans de res, actualitzar el blog allà on ho vam deixar.

L'agost i la meitat de setembre ha donat per molt. Mentre la gomet (alta) tornava a marxar de camps de treball, la gomet (baixeta) feia colzes amb l'anatomia. Però sempre va bé un parèntesis, així que vam treure el cap per les Festes de Gràcia i a les festes de Badalona. Un concert dels Pets enmig d'un eclipse de lluna i amb la sorra entre els dits dels peus no es viu cada dia!

A les Festes de Gràcia ens vam adonar que això dels gomets està siguent una epidèmia greu, de tal manera que per tor arreu, hi siguem o no nosaltres, s'hi veuen gomets de totes les formes i colors. Aquest fet ens ha portat a pensar i pensar alternatives innovadores de les quals ja informarem més endevant!

2 comentaris:

Pocas Pecas ha dit...

Lauraaa!! demà i dijous et cantaré una cançó molt maca: "bodraxa alcoholicaa besha muhé que bebe hedmosa muhé dromba" jajajaja perquè clar...quines festes tenim ara?? Mercè Mercèeeee!!!! jajajajajaja

Firmat: tu hipocampo

Peres i Pomes ha dit...

DIVENDRES 24: BELLVIS-> HOTEL COCHAMBRE + STROMBERS gratix!

DIJOUS 30: AGROCASTANYADA LLEIDA

DIVENDRES 31: CASTANYADA ROCK PIERA 7€ anticipada

DISSABTE 1: ELS PETS BARRAQUES GIRONA