dijous, 29 de maig del 2008

Aniversari Núria, 24 de maig del 2008


Tornem enrere en el temps per anar a parar altre cop al dissabte passat 24 de maig. Aquest cop no és per explicar cap dels nostres vols, sinó per felicitar des d’aquí aquesta xiqueta que veiem tant poc, però que ens l’estimem tant!

I es que aquí on la veieu ja ha deixat enrere els anys de joventut per entrar als 20! (com es nota qui escriu la crònica avui) Ara és moment d’assentar cap, no sortir fins molt tard, tornar-se responsable, no fer bogeries.... i et penses que nosaltres et deixarem??? Si cal vindrem a Castellví de Rosanes a arroplegar-te (de fet, aquest dissabte correrem per allí, nosaltres i els nostres gomets!) i t’ endurem amb nosaltres.

Així que des d’aquí Núria, tot i què no deus saber encara que hem obert un blog, una bona empegada de gomets per el teu aniversari! A la foto podem veure un exemple de l’estètica que “The gomets” proposa per les nits de festa d’aquest estiu. La cara de patiment de la Núria ho diu tot i és què l’endemà al matí toca el procés de desempegament, que no sempre és fàcil i acaba deixant la cara una mica adolorida. Però com diuen, per lluir s’ha de patir!

Pròxima destinació: La Salseta del Poble Sec a Castellví de Rosanes

Després aturem el carro per uns dies que ara mos toca fer colzes unes setmanetes mentre agafem forces per aquest estiu que es presenta mogudet.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Què toca a Castellví? O_o?

PEtons!

Tornarem a Lluitar ha dit...

els gomets platejats eren mes macos :P